86 os út kilométer szerelvények?
Figyelt kérdés
Valaki eltudná magyarázni (kezdő vagyok) hogy ezek a kilométer szerelvények mi alapján vannak beosztva?Most konkrétan a 86 os számú főút 47.kilométer szerelvénye érdekel,hogy az hol található(körmend közelében azt tudom)2018. márc. 14. 18:27
1/8 A kérdező kommentje:
*szelvény (bocsánat csak a telefon)
2018. márc. 14. 18:31
2/8 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdésedet.
A főút kezdetétől a főút végéig km-enként jelzik a szelvényszámot.
A 86-os főút 0. km-e a rédicsi határátkelő.
3/8 anonim válasza:
Javaslom a Google Street View használatát, ott meg fogod találni a pontos helyet.
5/8 anonim válasza:
A KIRA térképen lehet kilométerszelvényeket keresni.
A 86-os út 47-es km-szelvénye: [link]
Valóban a Nádasd melletti útszakaszon van, ahogy a # 4-es válaszban szerepel.
Az oldal EOV koordinátarendszerben mutatja a helyeket (a linkelt képen nem látható, nem fért rá).
Y 465500 és X 183122, ez GPS koordináta szerint:
N 46° 57’ 59,53” és E 16° 37’ 21,36”, ami Google térképen
A # 3-as válaszban javasolt Google Street View használata nem lehetséges; ott nem járt az autójuk.
6/8 anonim válasza:
Elnézést kérek, a Google térkép linkjét, szokás szerint, elrontotta a GYK.
Képen így néz ki: [link]
7/8 anonim válasza:
Mobilon aztán kitűnően működik ám a KIRA... Street View kocsija valóban nem járt a viszonylag új elkerülő szakaszon, de általános módszerként ajánlható.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
2018. márc. 15. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!