Az automatán süllyedő forgalomkorlátozó oszlopok működésére, jelölésére, telepítésére vonatkozó jelenleg is hatályos jogszabályokat keresem de nagyon?
Figyelt kérdés
2018. márc. 13. 10:15
1/3 anonim válasza:
Milyen táblát szeretnél? Ha fel van húzva az oszlop, akkor fizikailag nem tudsz ott átmenni, szóval nem értem, hogy miért kéne jelezni őket. Ha le van nyitva, akkor értelemszerűen átmehetsz, bár nem tudom, lehet hogy csak szerintem ennyire egyértelmű a dolog?
2/3 A kérdező kommentje:
Te szerinted csak letelepíted oda és akkor csókolom...!? Nyilván nem te vagy az akinek szól a kérdés, nyugodtan lapozz tovább.
2018. márc. 13. 10:31
3/3 anonim válasza:
20/1984. KM rendelet. Ebben konkrétan nincs említés a süllyedő oszlopokról, így indirekt módon a többi rendelkezésből hozható össze a szabályozási környezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!