Ónos esőben autóval?
Ma várhatunk némi csúszkálást az ónos eső miatt.
Ha autóval indultok el otthonról és napközben leesik az ónos eső, és hazafelé menet már csúszik, akkor ti otthagyjátok az autót ahol épp vagytok és mentek busszal tovább, vagy mentek az autóval ugyanúgy?

Én 15 éve vezetek, folyamatosan elmegyek gyakorolni valahová amikor van rá lehetőség. Ha más nincs a mezőre megyek "kormányt tekergetni". Nincs az a vezetési tudás ahol nem jön jól a gyakorlás.
Semmilyen körülmények között nem hagyom ott az autót.

Dehogy hagyom ott. Megyek tovább ahogy szoktam. Annyi hogy csinálok egy fékpróbát, mikor nem jön senki. Ha tényleg csúszik,akkor sokkal nagyobb követési távolságot tartok és jobban elnyújtom az előzéseket (nem rántom át egyik sávból a másikba), de megyek ugyan úgy. Havon szintén így szoktam.
Ha számít: 7 éve vezetek (vegyesen sajátot és cégeset). Még soha nem baleseteztem.
Buszra pedig maximum akkor ülök, ha inni megyek, vagy inni voltam és nem tudom máshogy megoldani.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!