Autósok! Figyeltek a motorosokra?
Én vezetek autót is, de motorom (robogóm) később lett, mint autóm. És bizony észrevettem a különbséget ezáltal. Abszolút nem veszik figyelembe a motorosokat.
Én nagyon körültekintően motorozok, mert tudom, milyen marhák tudnak lenni az autósok.
Egy példa: amikor kanyarodok és be kell mennem a belső sávba. Bár a tükörben tökéletesen látom, hogy be tudok-e menni, ennek ellenére mindig hátratakintek, hogy az autós lássa a szándékomat.
Én "csak" autózok, de azt elég sokat.
Figyelek a motorosokra, a normálisan közlekedőket segítem is, nem érdekem a gyorsabban haladókat feltartani.
Csatlakozom az első válaszolóhoz. Lesöpörni a csicskás motorosokat.
Emberkednek a városban és mutogatják a szaros bőrseggüket!
Az ilyen embereknek emelkedik az elhalálozási számuk és legalább munkalehetőséget adnak a temetkezési vállalkozóknak!
Figyelek rájuk, ahogy tudok, ők is közlekednek. Fél éve van jogsim, nem vezetek olyan sokat, eddig egyszer volt "konfliktusom" motorossal, pont egy robogós volt, de mondjuk az én hibámból volt a dolog... Szemembe sütött a nap, láttam, hogy valami mozog a fényben, kikanyarodtam a főútra és majdnem eltalálta a kocsim hátulját, de szerencsére kikerült, így nem jött nekem. (Lényegtelen de bukósisakja nem volt, és nem is világított)
Olyan motorosokat viszont kimondottan utálom, akik itt a panel háznál tartják a robogót, és éjfélig berregtetik, meg a ház előtt mászkálnak vele, nem lehet tőlük aludni.
13:43, te szánalmas, irigy pölönc! Minden szavadból süt az irigység..lesöpörni..mivel, a mutyukiddal?!
Azt sem tudod, miről beszélsz. Szeretnél te a bőrseggük helyében lenni a 3 műszak helyett, droid..wheheheh..
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:39
Igen el vagy tévedve!!!
Én irigylem?
Akinek motorja van , az a szánalmas, beképzelt és gyerekes!!!
11:47h: van bajod..nem kicsit.
Ha nekem nem hiszel, írd be ezen véleményedet néhány helyre és rájössz. Bár ha nem, talán jobb is neked..pffff..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!