Valaki volt már hasonló helyzetben?
Az autó ha használják előbb utóbb karcolódik, horpad, törik!
Kivéve ha vitrinbe tartod a garázsban és sosem mész vele...
Aki sokat vezet annak akarva-akaratlanul is amortizálódik a kocsi külseje...
Ez nálad kicsit hamarabb kezdődött el :D
Emiatt ne aggódj, pláne ha városi vagy, ott aztán 2 hét alatt leamortizálják a kocsidat a parkolókban....
Zafira mérete nem vészes... persze ha egy Corsán tanultál vezetni akkor már az!
Gyakorolj és ne stresszelj! Pláne ne mások miatt... magasról le kell őket sz@rni.
Persze itt nem azt mondom, hogy ne add meg az elsőbbséget meg ne tartsd a követési távolságot, de ha pl. egy kikanyarodásnál lefulladsz és hátulról dudálnak akkor ne foglalkozz vele, az ilyen barom aki 20 másodperc miatt idegeskedik az idegbeteg! :D
Előttem volt, hogy egy tanulóvezető emelkedőn egy lámpás kereszteződésben kétszer sem tudott elindulni és lefulladt, ezért dupla piros várakozás lett belőle. :)
Oktató kiintegetett, hogy "bocsi" vagy "köszi"...
nem tudom... én csak hátrébb gurultam és intettem, hogy semmi gond :)
De volt, hogy parkolóba előttem szenvedett egy csaj 1-2 percet mire beállt, ott sem idegeskedtem, megvártam és kész.
Szóval nyugi, vannak kivételek akik totál megértik ha valakinek nem megy olyan jól a vezetés vagy ha kezdők.
Ők engem nem zavarnak, sokkal inkább zavarnak a bunkó menőzők akik 10 centire betapadnak a seggembe lakott területen belül...
"Parkolóban nem tudok olyat gyakorolni sajnos, hogy mikor mennék neki, hova férek be stb."
Már hogyne tudnál, sőt, pont, hogy ezt lehet ott gyakorolni. Viszel magaddal rögtönzött bólyákat (pl.: 1/3-ig töltött ásványvizes palack), ezeket felállítod és már mehet is a "beférek-nem férek", "neki megyek-nem megyek neki" gyakorlása. Párhuzamos parkolás és társai így nagyon egyszerűek. Ha túl alacsony a flakon, beledugsz valamilyen rudat (pl. partvis nyele).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!