Hasonló helyzetben járt már valaki?
Figyelt kérdés
Adott egy 3mas bmw tavaly lett benne ac pumpa cserélve, most megint azt produkálja hogy megáll menetközben az autó különbözó helyeken áll meg a benzinszint mutató es a fedélzeti szerint is van benne üzemanyag...rá tankolásnál indul szépen és megy tovább2017. ápr. 16. 22:56
1/6 crudy válasza:
Probaltad mar h akkor tovabb megy e ha csak leveszed a tanksapkat es visszateszed?
2/6 A kérdező kommentje:
Biztos hogy van benne olyankor benzin...pl. Ma is megállt és pénteken tankoltam bele és nem sokat mentem az autoval
2017. ápr. 16. 23:04
3/6 anonim válasza:
Nem ertek hozza, de ez olyan, mintha bizonyos szintnel nem szivna az ac. Szerintem szerelő szetszedi, megnézi, javítja.
4/6 anonim válasza:
Régebbi BMW-knél (mindegy hogy milyen széria) típusbetegség az AC pumpa. Tudom miről van szó, mert nekem is van E34-em, meg a sógoromnak is volt, mindketten sokat szenvedtünk a pumpával. Nekem most van benne a 3-dik AC pumpa, és most sem lehet kevesebb, mint 20 liter benzin az autóban, mert akkor már nem megy.
5/6 crudy válasza:
Értem h van benne üzemanyag de próbáltad e h a tanksapkát letekered, visszateszed és kész. Mert lehet ez üzemanyag pumpa is de lehet az is, de lehet h vákuum van a tankban.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt nem probáltam még...., megy szervizbe ott majd csak csinálnak vele valamit...
2017. ápr. 26. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!