Ha több autós balesetet okoztam, mit áll a biztosító?
Figyelt kérdés
3 éve vezetek, soha semmi nem történt eddig. Én úgy gondolom, hogy az önhibámon kívül történt, de végül 3 betétlapot kellett aláírnom. A legelső autó nagyon hirtelen lekanyarodott, az előttem lévő kettő pedig szintén alig tudott megállni, én pedig egyáltalán nem és összetoltam őket hátulról. Maximum a követési távolság miatt érzem magam hibásnak. Most mi fog történni? Mit fedez a biztosítás?2018. febr. 8. 15:13
11/11 anonim válasza:
Ez szerintem esetfüggő.
Attól függ, hogy a harmadik lökte-e neki a másodikat az elsőnek, vagy az már önerőből nekicsattant. Ha a felek egyetértenek, és mindenki ugyanazt állítja, akkor ezt már senki nem bírálja felül.
Egy rokonom egy kb. 15 autós happeningben vett részt. Ott feltehetőleg nem lehetett eldönteni, hogy ki kit lökött kinek, és ott azt csinálták, hogy mindenki adott papírt az előtte lévőnek.
A rokonom szívta meg, mert ő volt az utolsó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!