Csak engemet nem hoznak lázba a gyorshajtók?
Nem tudnak érdekelni. Én attól ugyanúgy nagy kényelemben fogok vezetni.
Ha megelőznek, elférnek mellettem.
Ezzel csak én vagyok így?
Lehet, hogy hlye kérdés, mert egyéniség függő.
De úgy mégis.
Sokszor fogod még megkérdezni ugyanezt?
Tudod, lehetsz te is a fåsz rossz végén és adott esetben nem elhúz melletted a gyorshajtó, hanem a bal egybe vágódik, amikor nagy kényelmesen kanyarodsz ki egy szerencsétlenebb geometriájú kereszteződésben. Ha 60-nal jön, időben észrevetted volna, de 110-zel jött és nem tudott megállni. Még mindig nem zavarnak a gyorshajtók?
#1 Nem tudom, én még most kérdeztem meg először. Valakivel összekeversz. Többen írták már ki.
Ha jönnek szemből, kihúzódok az út szélére és lassítok.
Ez a pali:D
És akkor is ilyen nyugodt vagy, mikor mész az asszonnyal meg a gyerekkel? Simán lehúzódsz olyankor is?
Te tényleg ennyire hülye vagy?
Akkor úgy tűnik ketten vagyunk. Engem sem zavar. Van, akinél én vagyok gyorsabb, van, aki pedig nálam. Kit érdekel...
Ha veszélyesen előz, az zavar (pont annyira, mint amikor valaki a megengedett sebesség töredékével poroszkál előttem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!