Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért nem építik meg az M0-s...

Miért nem építik meg az M0-s körgyűrű hiányzó budai szektorát?

Figyelt kérdés
2018. jan. 3. 17:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

"Ugyan miért kellene a Budai hegyek alatt egy ötödik METRÓT, a legdrágábbat építeni?! Láttam már olyan nyomvonaltervet, amely távolabb kerüli meg Budát, - a Budai hegyeket is, - tehát nem a hegyek átfúrásával, - és sokkal kedvezőbb a fő közlekedési útvonalaktól jelenleg szinte elzárt, pedig nem is olyan távoli települések számára is! Én csak ezt tartanám ész-szerű megoldásnak!"

Ha nem lennél ilyen korlátolt, akkor megértenéd, hogy a körgyűrű elég sok mindenkinek (fővárosiak, keleti országrészből nyugatra tranzitutazók) érdeke. Az, hogy az újgazdag budai agglomerációba kiköltözött tehetősöknek b*ssza a csörét, az engem marhára nem érdekel. Ismerek ilyen embereket.

M0-s hiányának egyik leglátványosabb jele a keleti szektor: aki pl. Ukrajnából megy Olaszország fele, annak pl. nagy kerülő, hogy a keleti szektoron kell áthaladnia, mert a budai szektorral kb. 20-30 km-t spórolna meg.

2018. jan. 7. 16:39
 12/13 anonim ***** válasza:

Azt nem értem, hogy ez valóban indokoltan kiemelt stratégiai beruházás lenne, ahol se az önkormányzatok nem pampoghatnak, se népszavazás, se környezetvédelem, se semmi nem befolyásolja a döntést. Ha egy szobor lehet kiemelt stratégiai beruházás, akkor ez miért nem?!

Van egy tippem.

2018. jan. 8. 13:47
 13/13 anonim ***** válasza:
úgy olvasgatom máshol, tényleg nem lesz körgyűrű. ???
2019. jún. 12. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!