Lacó kérdése:
Szabad-e a Budai alsó rakparton biciklivel közlekedni?
Figyelt kérdés
Az én KRESZ tudásom alapján, mivel a nincs kint a biciklivel közlekedni tilos tábla és nincs mellette bicikliút, ezért szabad.
Konkrétan a Görzenáltól a Mozaik utcáig terjedő szakasz ami érdekel.
2016. jún. 10. 14:20
1/3 anonim válasza:
Streetviewon ránéztem, nem láttam tiltó táblát, sőt, láttam egy olyat, ami fokozott kerékpáros forgalomra figyelmeztet.
2/3 anonim válasza:
Ott van a felső rakparton a kiépített bringaút,ugyanarra visz az is. Ha ott tekeregsz az amúgy elég keskeny alsón,akkor nem fognak szeretni érte ,abban biztos lehetsz ,és le fognak szorítani. Nem is szoktam látni arra bicajost,pedig sokan vannak amúgy a környéken.
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!