Szabájosan közlekedve kb35-tel haladva lakot területen sötétben elgázoltam egy kivilágitatlan enyhén részeg biciklist. Csak én vahyok a hibás vagy ö is?
Figyelt kérdés
A biciklisnek nem let baja csak a biciklije hátsó kereke hajlott el.Az autómon nem is látszik a nyoma az ütközés előt vagy 5-métere vettem észre és azonal fékeztem.2017. dec. 25. 19:28
21/23 anonim válasza:
20-as! Hol olvasol te személyi sérülésről?
22/23 anonim válasza:
"Személyi sérülésnél KÖTELEZŐ rendőrt hívni!"
A kérdésben is le van írva, hogy a biciklisnek semmi baja nem lett, és magát a biciklist is inkább az érdekelte, hogy hogy húzza le az autóst, nem pedig hogy a rendőrökkel szórakozzon.
23/23 anonim válasza:
ennyiből leszűrve a biciklis volt a hibás, de bakker, neked megvan a nyolc általánosod? valami borzalmas, ahogy írsz.
és egy lámpaszett kijött volna kevesebből, mint 20ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!