Szerintem is veszélyes volt.
Biztos szülni vitte a feleségét.
Szerintem is az volt, viszont nem értem mi volt a cél azzal, hogy ezt megmutattad?
Záróvonalon előzött, a viszasorolást nem jelezte, a szembejövőnek ki kellett térnie előle stb stb csakhogy a kamerás autó sem akart neki igazán segíteni még ha az előző jármű szabálytalan sőt veszélyeztető volt.
A lényeg hogy nem történt baleset, mert aki ennyire menni akar az menni is fog mindegy miképpen és az ilyent jobb segíteni, következésképp megszabadulni tőle, mintsem fölvenni vele a versenyt leckéztetés gyanánt...
Az ilyennel az a baj,hogy mindig túléli amíg a vétlen nem.
Ezzel mindent elmondtam.
Oké, hogy nem segített a kamerás autó, de ez szerintetek felróható neki? Mindenképpen észre kellett volna venni már előre?
Melyiktek szokott egy elég meglehetős forgalomban haladva, záróvonalnál folyamatosan a tükörre pislogni, hogy hátha jön egy barom, aki 140-nel záróvonalon végigelőzi a sort?
Ha netán történik egy csattanás, akkor a kamerás autó sofőrjét simán felmentik, ha előadja, hogy nem vette észre időben, mert nem kellett neki ilyen előzésre számítania.
"de ez szerintetek felróható neki? Mindenképpen észre kellett volna venni már előre?"
Persze. Van jogsid? KRESZben is le van írva, hogyha előznek, akkor kell segítened, hogy a másik be tudja fejezni az előzést (persze nem ezekkel a szavakkal). Ja és mikor ülsz a kormánynál, a fél szemed állandóan, mindig a tökörben is kell legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!