Személyautóhoz tudnátok olyan kiegészítő tükröt ajánlani, amivel lehet látni az autó orrát?
Hát, én ilyen tükörről (kamionokat leszámítva, de az más tészta) még nem hallottam. Szereltess be tolatóradart, bár nagyot fog nézni a villamossági szerelő a kérésedre, de simán megoldható. Igen, tolatóradart, előre, bár hülyét fogsz kapni városban, mert folyton sípolni fog: mikor megállsz a lámpánál egy autó mögött, mikor valaki sávot váltva bejön eléd, stb.
Szerintem sokkal egyszerűbb lenne gyakorolni és RÁÉREZNI, hogy meddig tart a kocsid orra. :-)
Menj ki valami mezőre, szúrj le egy botot és próbálj meg minél közelebb megállni hozzá, anélkül, hogy hozzáérnél.
Egy fél óra gyakorlás után profi leszel.
Idő és türelem kell ahhoz, hogy megszokd a kocsit, érezd a kiterjedését, nem tükör.
A felesleges korrigálásért meg legfeljebb valaki megmosolyog, de nem jár érte bukás.
Mindenki volt kezdő vezető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!