Ha lekésném az utolsó vonatot Budapesten hova tudok menni reggelig hogy ne fagyjak meg?
3-4000 forintért már kapsz ágyat hálótermes szobában bármelyik közeli hostelben.
1500 Ft körül 24 órás jegyet vehetsz a tömegközlekedésre, aztán keringhetsz éjszakai buszokkal vagy villamossal a városban (ma már elég jó a fűtésük)
2-3000 Ft körüli összegből egész éjjel sörözgethetsz a közeli kocsmákban, csak lassan idd
0 Ft-ért fellóghatsz valamelyik a pályaudvaron várakozó vonatra, bár fűtés nem lesz és ha észrevesznek, kihajítanak
Az előző válaszok is jók, de most egy különleges készülék (fantázianeve: telefon) segítségével kapcsolatot teremtettem a Start tudakozójával, és azt mondta, hogy a 9. vágány mellett van éjszaka is nyitva tartó fűtött váróterem.
(Hogy kibírható-e a benti szag, azt elfelejtettem megkérdezni, legfeljebb vigyél magaddal egy ruhacsipeszt, az orrodra. :)
Most szívás, mert tényleg nincs nyitva semmi. Na meg szállodába (Hostelbe) sem mehetsz. Amúgy most ha nem melózol, haza kell érned 8-ig, így nem az utolsó vonatra indulsz ki, így nem lesz ilyen gondod.
Ha meg melózol, akkor meg mehetsz szállásra (üzleti utazóknak megengedett), csak keresni kell egy olcsó helyet.
Ha a 8 órás kijárási korlátozást figyelembe veszem, akkor szerintem a legtöbb vonalon még nem indul el az utolsó vonat.
Ha ezt figyelmen kívül hagyom, akkor is van váróterem. Maximum amíg hajnalban zárva tart, addig maradnak a BKK járatai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!