Ezek a budapesti "gyorsulások" ellen miért nem tesz a rendőrség?
Elöljáróban csak annyit írnék,hogy egy munkatársammal néztünk videókat külföldi gyorsulási versenyekről, és mondta,hogy Pesten is van hasonló, ha van kedvem elvisz, megnézhetem vele.
Éltem is a lehetőséggel, és bár egy amerikaihoz képest sehol sem volt, már az autók tekintetében sem, de azért nekem ez is durva volt.
Például a Váci úton 5-6 autó társaságában az autó órája szerint 200-al haladtunk, néhányan záróvonalon előztek meg minket 200-as tempó mellett, meg a több sávos úton gumifüst felhőben csinálták a "fánkot", még fel sem szállt a füst, a rendőrautó meg csak elgurult, néztek nagyon, de mentek is tovább.
Ez pedig csak az este egy kis része volt.
Magyarán azt vettem észre,hogy 200-al süvítenek az autók, a lámpáknál csikorognak a gumik az állórajtról, stb..és a rendőrség leszarja konkrétan.
A Vácin kint volt a traffipax, mindenki ment 60-70-el azon a szakaszon, és aztán rúgták neki mint a hülye.
Hatalmas élmény volt, de nekem egyszer bőven elég volt, a barátom elmondása szerint ez minden hétvégén így van, nagyon ritkán van igazi rendőrségi "megszállás", akkor csak beszélgetnek.
Telefonon,sms-ben,, facebookon meg kapják az infót,hogy hová kell menni, és ha jön a rendőr akkor mindenki normálisan közlekedik, vagy csak beszélgetnek.

200-al, meg van aki többel.
Irónia?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!