Kinek hanyadjára lett meg a forgalmi és miért?
Mennyi volt az óradíjatok?
Hány órát vezettetek?
Milyen viszonyotok volt az oktatóval?
Mennyit fizettetek összesen?
Nekem elsőre meglett. Pàr kisebb hibát elnézett vizsgabiztos. 230rajött ki minden elsőre sikerült. Oktató folyton ordított de nem szóltam vissza
Mind elsőre
B kb 15 óra
C 5-6 óra
E 2 óra
Nem kell ahhoz diploma.
Te nem vezettél, nincs gyakorlatod, veled szenben annyi volt a követelmény, hogy a vizsgabiztos elfogadja, hogy amit előadtál megfelelő alap a további tanuláshoz.
A haveroddal szemben sokkal magasabb lövetelményt támasztottak, pontosan azért mert beki elvileg már van gyakorlata, és az is fekete pont, hogy vezetéstől eltiltás miatt jell ismét vizsgázni.
Nincs ezzel gond, a haverodon legfeljebb röhöghetsz egy jót a túlzott magabiztossága miatt, a vozsgán kevés a rutin, ott a vizsgabiztost kell meggyőzni, esetenként kötelező olyan mozdulatsor, amit sok rutinos vezető nem alkalmaz( látnyos fejforditások), de nagyon jó ok a buktatásra
elsőre sikerült
miért? most erre mit válaszoljak? mert nem követtem el súlyos hibákat...
nem emlékszem, asszem 3300 per óra
18 talán
kellemesen teltek az órák, beszélgettünk, tippeket adott. ordítás, kiabálás sosem volt, igaz nem először láttam autót, lehet egy bénábbhoz máshogy állt volna hozzá.
170 ezer, amibe alkalmassági, elsősegély, minden benne volt.
Én se először láttam autót mégis eszméletlenül bénáztam. Valami nagyon jól ment, valami viszont úgy, mint egy autót életében először látó szőke nő.
De hát a 30 óra azért elég sok, sikerült elsőre.
A gyakorlat már más tészta, a két éves kezdőjogsi az nem csak arra vonatkozik, hogy nem húzhatsz utánfutót. Két évig kb még kezdő vagy. Utána mondhatunk valamiféle gyakorlati tapasztalatot. Persze attól is függ mennyit vezettél, én vagy 10 évig a környéken jártam csak vidéken, elég sokat szarakodtam városban, de aztán mikor már ott is sokat jártam, meglett a rutin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!