A metrókocsikban nem kéne legyen tűzoltókészülék?
A metrókocsikban volt vészfék is.
Aztán mivel a kedves utasok mániákusan megállították a vonatot az alagútban, leszerelték.
Ugyanis NAGYOBB GOND az alagútból menteni, mint fél percet várni, amig az állomásra ér a vonat..
Még egy visszakérdés: MIT szeretnél oltani?
én csak a kék metróra gondoltam, ami néha bedöglik, leáll, még tűz is volt egyszer, vagy talán többeször?
én azt gondolom, hogy ezek biztonsági előírások kéne legyenek, és nem úgy van, hogy ellopták egyszer, ezért megváltoztatjuk a biztonsági követelményt
Nem kell ilyen hülyére venni az embereket. Miért hülyeség, amit kérdek?
Tudtommal minden buszon is van tűzoltókészülék, akkor miért nem kéne minden metrókocsiba is? A metróból a menekülés sokkal nehezebb és veszélyesebb, mint egy kigyulladt buszból.
A tűzoltókészülék egy nesze semmi, fogd meg jól. Gyakorlatilag alig - alig jó valamire, még a nagy készülék töltete is csak pár másodpercig tart, azzal max. kezdődő tüzet lehet eloltani.
Kamionos vagyok, ott is szívatnak vele minket. Mert nem jó semmire, gumiabroncs tüzet - ami a legnagyobb rizikó nálunk - nem lehet vele eloltani, ezt el is mondják minden tanfolyamon, hát még komolyabb, pl. rakomány tüzet.
Baj viszont sok van vele, lejár a szavatossága, ledörzsölődik a matrica a ládában, kiakad a mutatót rajta, és ha mégis elhasználod arra, amire való, már meg is buktál: hiszen onnantól már nincs tűzoltó készüléked! Jöhet a bírság.
Csak arra jó, hogy szívassanak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!