Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mi az, hogy traffic control?

Mi az, hogy traffic control?

Figyelt kérdés

Az út szélén egy olyan kisbuszt láttam aminek az volt az oldalára írva, hogy traffic control (lehet hogy csak 1 F-fel volt írva). Volt mellette egy ugyanilyen felirattal ellátott személyautó is, de az éppen ment el.

A kérdésem az, hogy ők mit csinálnak? Azt hallottam, hogy ők nem traffipaxoznak, hanem valami mást csinálnak.

Kérem csak olyan írjon aki biztos abban, amit ír.

Előre is köszönöm!

2010. máj. 27. 10:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
(Autópálya)matricát ellenőriznek olyan helyeken ahol nincs kamera. Főutakon kell teherautókra matrica, ott főleg azokat ellenőrzik. Sebességet nem mérnek :)
2010. máj. 27. 11:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát közlekedési kontroll, sokat magába foglal hogy mit csinálhat.
2010. máj. 27. 11:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm... Most kicsit megnyugodtam. Azthittem lefényképeztek, hogy egy kicsit gyorsabban mentem.
2010. máj. 27. 11:58
 4/4 anonim válasza:
Az új készülékeknek "hála" mára már nem igaz rá hogy csak a matricát ellenőrzi. Közúti ellenőrzést jelent, amibe a sebesség mérés, a biztonsági öv becsatolása, a vezetés közbeni telefonálás ... is bele tartozik (tartozhat) amit a rendőrség által beszerzett készülékek mind tudnak egyidejűleg. A most kihelyezett traffic control előjelző táblákkal jelzett fixen telepített készülékek tehát mindezt tudják. Így nem nyugodhatsz meg, ha ilyet látsz, hogy ott nem mérnek. Ráadásul a tábla (legalább is ahol eddig láttam) olyan távolságban van, ha annak a vonalában haladsz, már be is mérhet.
2015. szept. 2. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!