Sarga villogo is lehet traffipax?
Ha külföldi vagy átjössz hozzánk és betartod a sebességhatárokat akkor teljesen mindegy mi áll az út szélén, nem ? :D
Az útdíjellenőrző autó volt, nem mér sebességet.
A sárga villogós mindig az útdíjat figyeli.
A sebességet rendőrautókból, ritkábban civil autókból, autópályán meg főleg a felüljárókról mérik.
McClane ugy irtad,mintha kulfoldi letemre nekem nem lenne jogom tullepni a sebesseget,mert nem oda tartozom :D na jo,viccet fereteve,igazad van, de MO-n annyi az idiota 70es tabla a sehol semmi kozepen is akar, na meg nehez 90el menni mikor merfoldeken merevegyenes a frissen huzott aszfalt :D nagyon idegesito :)
Nade,inkabb vigyazni fogok :) es nagyon szepen koszonom a valaszokat :)
",mintha kulfoldi letemre nekem nem lenne jogom tullepni a sebesseget,mert nem oda tartozom"
Hát őőő izzé, talán van? Nincs :D
A másik amit sosem értek: általánosan elfogadott és menő gyorsan menni, utána meg jön a hiszit, hogy bemértek vajon? Hát nem tökmindegy? Ha akkor nagy volt a cerka amikor nyomni kellett akkor a csekket is be kell vállalni.
Nem leszek álszent, már vagy 3 kilót kifizettem trafira és mégsem sírok sehol. Amikor vállaltam hogy átlépem a megengedettet akkor vállaltam, hogy az esetleges csekket is befizetem..
Alapvetően a sárga jelzés forgalommal kapcsolatos mérést
csinál. Pl azt is abból nézik, hogy az adott útra van-e
megfelelő útvonalengedélyed. A sárga jelzésnek ugye je-
len esetben az a szerepe, hogy ne verjék véletlen telibe.
A trafis kék/piros dolog abból ered, hogy jelenleg csak
a rendőrök mérhetnek sebességet büntetési vonzattal.
Csakhogy két dologgal nem számolnak az emberek: Civil
kocsiból is mérhetnek, nem kell feltétlenül megkülön-
böztető jelzés rá. A másik pedig, hogy ugyanezt meg
tudják tenni forgalomban is, csak beáll mögéd, és már
írja is a sebességed :) Rendőrmotoron is lehet trafi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!