Főúton lakom a 3 hós kislányommal,és iszonyatos a forgalom. Érek-e el valamit, ha a Polgármesteri Hivatalban reklamálok?
Szinte meg is tudom válaszolni,semmit.De azért kíváncsi vagyok,valaki próbálta-e már,és volt -e változás,bár egy fecske nem csinál nyarat.
Ez egy falu, de nagyon gyorsan közlekednek a motorosok,autósok,és elég nagy a zaj.Sokszor a kislányom arra riad álmából hogy eldübörög egy vadmotoros,vagy egy őrűlt autós,aki nem tudja mennyivel is kéne menni lakott területen belül.Arról nem is beszélve,hogy a zebrán alig merünk átmenni babakocsival,nemhogy a sima úton.Ja és még nekik áll feljebb,tisztelet az egy-két személynek aki átenged.
Biztosan sokan vagytok hasonló helyzetben,mik a tapasztalatok?
Én is faluban lakom, és egyszer reklamáltam, hogy az utcánkban úgy mennek az autósok, meg a motorosok, mint az állatok, holott ott van az óvoda is, meg egy 30-as tábla. Eredmény: csináltak egy fekvőrendőrt, ami szerintem tök jól működött. Igen, működött, múlt időben. Ugyanis úgy 1 hónapja felszedték. Kíváncsi lennék, kinek volt útban? Most már újra roboghatnak a motorok, és autósok az óvoda előtt.
Szóval, ha valakinek az érdeke úgy kívánja majd ott nálatok, a polgármesteri hivatalban, akkor lesz valami, ha meg úgy kívánja az érdek, akkor nem lesz semmi... :(
A fekvőrendörön átzakatoló autók, utánfutók zaja még borzalmasabb annak, akinek az otthona előtt áthaladnak rajta.
Be kell adni a hivatalba és a rendőrségre egy panaszt, részletes leírással, ill. azt ,hogy az ott lakók igénylik a rendszeres, fokozott közúti elenőrzést, sebességmérést.
Lehet indítványozni egy táblát kirakni az út két végére radarkontroll felirattal. ez is segithet
Az önkormányzat eszet nem tud adni az ész nélkül közlekedőknek.
Ha nincs alternatív út, akkor pedig nem igazán fogtok semmit elérni. Fekvőrendőrt főútra nem fognak tenni, a táblák pedig csak hetekig védenek, ha nincs mögötte "tartalom" (azaz a radarkontroll akkor ér valamit, ha van egy állandó trafi beépítve, ha nincs, akkor figyelmen kívül hagyják az autósok a táblát).
Az önkormányzatnak ma már a fennmaradáshoz is éppen csak elég pénze van, így ilyen fejlesztésekre ne nagyon számítsatok. Max. két tábla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!