Milyen autós eseményrögzitő kamerát vegyek?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék 100 ezret kiadni érte olyan 20 ezerért lehet venni olyat ami haszálható is? Sok 50 ezresre is csak a negatív véléményeket irnak, még nem találtam olyat amivel elégedettek az emberek.2017. szept. 1. 12:25
11/18 anonim válasza:
Megnéztem, ez az sjcam 4000 korrekt kis cuccnak tűnik,tudja amit kell .
12/18 anonim válasza:
Hali
Én DDPAI M6 Plus kamerát használok március óta. Sok utánajárást követően választottam. Szerintem nagyon jó. Kell hozzá wifi-s okostelefon, hogy beállítsad.
Egyébként itt nézelődj: [link]
13/18 anonim válasza:
#10-es hozzászóló: ugye te minden napi első indulás előtt elvégzed a kötelező ellenőrzéseket. Mert ha lustaságból esetleg kihagysz párat, miből gondolod, hogy a kamera bekapcsolása és állapotának figyelése, ürítése elfogadható kompromisszum, amikor van számtalan külön erre a célra tervezett eszköz, ami ezt elvégzi helyetted.
14/18 veterán vas válasza:
Jaj hát akinek annyira fontos, hogy minden pillanat rögzítésre kerüljön, annak ne okozzon már gondot a gombnyomás illetve az időnkénti törlés. ;)
15/18 anonim válasza:
Azért itt néhányan fordítva ülnek a lovon. Az autós kamera lényege nem az hogy bulifelvételt csináljunk magunknak ,hanem az hogy állandóan, ha a kocsi megy, üzemel ,akkor rögzítsen ,ne hagyjon ki egy fél percet sem. Pont olyan mint a telepített biztonsági kamerák egy épületben,azt se fogja a Józsi naponta ki be szerelni nyomogatni meg törölgetni hanem automatizált jó esetben az egész ,csak néha rá kell nézni,hogy minden oké e.. Itt az emberi tényezőt ki kell zárni ,mert az ember lusta ,feledékeny ,kapkod stb . Ezen ne menjen már a vita mert nem hobbicélú felhasználásra van az ilyen felvétel,hanem egyfajta plusz biztosítás baleset esetére, ha a másik fél hazudozik vagy egyszerűen lelép. És ezzel ha már pénzt adtunk érte, nem jó játszani. De ki hogy gondolja, én már öreg vagyok ahhoz hogy állandóan backuráljak egy plusz készüléket :)
16/18 anonim válasza:
Nekem Truescam A7s-van. Teljesen jó, a korábban felsoroltak közül tud mindent, igaz ez 40 000 felett van.
17/18 anonim válasza:
Navitel R600-ról sok jót mondanak!
18/18 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=Iq7lWKwko4w
2800 Ft volt Ebayről, százezres kocsiba nem is kell több. Látszik a lényeg, indul, leáll és töröl magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!