Egy autós eseményrögzítő kamera beállításaiban mit jelent a 2G,3G, és 4G?
Az gravitációs szenzor hány G gyorsulásnál/lassulásnál avatkozzon be.
Automatikusan abbahagyja a felvételt és elmenti az adatokat. Ez akkor hasznos ha a kamera is kap az ütközésből és megsérül. Ebben az esetben nem vesznek el a megnyitott fájlok.
De ha gondolod a belinkelt oldalon elolvashatod magadtól is.
G-Sensor
Off/2G/ 4G/8G
Fájlméret:
Loop-cycle recording
Off/1min/2min/3min
Auto Off
Off/1min/3min
Ezt ne hagyd kikapcsolva semmiképpen, az Off állás azt jelenti hogy nem kapcsol ki magától csak ha te kapcsolod ki. Viszont akkor se kapcsol ki ha leveszed a gyújtást. Megy akkuról, lemerül, elveszti az utolsó fájlt és a beállításokat. Ha Auto off -ra idő van beállítva, az csak onnan számít hogy levetted a gyújtást vagy kihúztad a szivar tápot. Amúgy 15-20 perc az akku üzemidő ha fel volt töltve. Ettől függetlenül te is kikapcsolhatod bármikor ha nincs rá szükség, a következő gyújtásnál elindul ismét.
Köszönöm a válaszokat!
Tehát a Loop-cycle recording vonatkozik a file méretére?
Akkor hogyan állítsam be,hogy nagyobbak legyenek a fájlok?
Most úgy csinálja,hogy menet közben kikapcsol amikor eléri a kb.:1.8GB-ot,majd újra indul a felvétel.Ez a visszajátszásnál derült ki.A kikapcsolásról meg annyit szeretnék mondani,hogy amikor leveszem a gyújtást,akkor a kamera is is kikapcsol kb.:20mp után.Következő gyújtás ráadására újból aktív.
Fájlméret:
Loop-cycle recording
Off/1min/2min/3min
Köszönöm a válaszokat!
Tehát a Loop-cycle recording vonatkozik a file méretére?
OFF - nem hagyja abba a felvételt csak ha eléri a fizikailag beállított max méretet. Aztán kezd egy új fájlt.
1min/2min/3min - a választott idő után bezárja az aktuális felvételt, kezd egy újat.
Én úgy tudom addig vesz a kártyára amíg fér, aztán a legrégebbi dátumost elkezdi felülírni.
Akkor hogyan állítsam be,hogy nagyobbak legyenek a fájlok?
Szerintem Off-ra van állítva most és így a legnagyobb a fájlméret.
A kikapcsolásról meg annyit szeretnék mondani,hogy amikor leveszem a gyújtást,akkor a kamera is is kikapcsol kb.:20mp után.Következő gyújtás ráadására újból aktív.
- Szerintem ez normális késleltetés, a töltő kontakthibákat így küszöböli ki ha pl. menet közben néha nem kap 12V-ot pár másodpercre akkor ne kapcsoljon ki azonnal.
Köszönöm a válaszaidat.Még ma átellenőrzöm a beállításokat,és majd megírom a tapasztalataimat.
Ha lenne még kérdésem ebben a témában,írhatok privátban?Ugyanis most kaptam ezt a kamerát és még nem igazán van benne tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!