Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mennyire biztonságos termes...

Mennyire biztonságos termes kocsiban (MÁV) Romániába menni?

Figyelt kérdés

A feleségem tegnap vett egy returjegyet (Bp. Keleti pu - Brassó) ami termes kocsiba szól, csak 12 ezer Ft-ba került, ami valóban jó árúnak tűnik. (indulás 09:07, érkezés 23:10)

Mivel mi nem utaztunk vonaton az elmúlt 25 évben, nincs is semmi tapasztalatunk ilyen téren.

Viszont most jutott eszembe, hogy anno, még az átkosban utaztam annak idején vonaton és akkor megfogadtam, hogy soha többet nem fogok se termes, se fülkés 2. osztályon utazni, kizárólag 1. osztályon, de az okra már nem emlékszem, hogy miért.

Ezért gondoltam, hogy megkérdezem itt ezen a fórumon, hogy ma mennyire biztonságos vonaton utazni és ezen belül is van valakinek tapasztalata a Bp-Brassó vonalon?

2017. aug. 25. 09:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mostanában sztrájkolnak az utasellátósok, lehet, azért nem volt büfé- vagy étkezőkocsi.
2017. szept. 16. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!