Van arról statisztika hogy hetente hányan halnak meg Német autópályán a sebesség miatt, vagy ott teljesen más a közlekedés kultúra mint idehaza?
A magyarnak sosem elég az ami van úgyhogy bőven jó a mostani rendszer
Az autópályákat kellene feljavítani egyszer, másszor nem lehet kiszűrni hogy a hülyék és az eszetlenek ne menjenek fel
Az a lényeg ami a németeknél működik hogy mehetsz akármennyivel csak ésszel és vigyázzunk egymásra ugyanakkor fogadjuk el vannak tőlünk gyorsabbak valamint lassabbak is...
Megmondom az őszintét én úgy 150 körül utazom azonban ha ennyit megengednének akkor még gyorsabban mennének
Ma is volt egy baleset az autópályán: senkinek eszébe nem jutott a mentősávot kialakítani ehelyett az autósok negyede behúzott a leállósávba azért hogy előnyre tegyen szert... Aztán még ez előtt amikor a sor végéhez értem utolsóként már villogott bőven a vészvillogóm hogy nem tudok tovább menni meg kell állnom erre majdnem rám futott a mögöttem lévő szóval vannak bajok.
Teljesen mas a kultura es jobbak az autok is. Ha faradt a sofor, szarabb a verda, nem jok az utviszonyok egyszeruen lassabban mennek.
Magyarorszagon mindenki padlogazzal nyomna a sok bontoszokevenynek...Raadasul a jobbra tartast a tobbseg hirbol sem ismeri...
Magyar autópályákon zsúfoltság esetén figyelmetlenségből keletkeznek ütközések, általában ráfutásosak. A figyelmetlenségbe beleértem a túl közeli követési távolságot.
Az is igaz, ha valaki kellő mértékű követésit tart, akkor biztosan bevágnak elé, így ismét nincs biztonságos követési távolság. Agyrém, ami folyik az M3, M7-es pályákon. De nem sokkal jobb a Budapestet elkerülő sem.
Időpont ma 13:06
Ez nyilván a német rendszámosokra vonatkozik, amit írtál. Mert pl a sztráda tele román, bolgár, magyar bontószökevényekkel, amik majd szétesnek. Szóval, hogy kik vehetnek részt és mivel, az csak a belföldiekre szabályozott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!