Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mi tortenhet akkor? Ha en...

Mi tortenhet akkor? Ha en haladok az uton, mellettem joval elorebb megy a gyalogos az aszfalton, szembe is jon auto. A gyalogos lemegy az utrol s mikor odaerek nyomba kilep megfordulva elem az utra.

Figyelt kérdés
a jobb laban ment at a kerek, mivel szembe elem kifordult, fekezni lehetosegem se volt, hisz nyomba akkor fordult mikor oda ertem, sebesseghatar betartva, ilyenkor ki a hibas?
2017. aug. 1. 14:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
akkor nincs olyan, hogy 24 oran belul, ha nem tesz feljelentest, akkor mar hiaba aztan?
2017. aug. 1. 16:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hónapokkal, evekkel az eset után is tehet feljelentést. Én szoktam, kényszerűségből az út bal szélén sétálni és a tököm tele van azzal, hogy a legkihaltabb utakon is képesek sokan 90-nel lecentizni. Tegyél meg annyit, hogy ha gyalogost látsz, lelassítasz és nagy oldaltávval kikerülöd.
2017. aug. 1. 19:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Megálltál segítséget nyújtani? Ha nem, akkor bizony nem csak hibás vagy, hanem vétkes is segítségnyújtás elmulasztásában.
2017. aug. 2. 09:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Pontosan. Elkövetted a segítségnyújtás elmulasztása b ű n c s e l e k m é n y t. Ha más elé lép ki, te mögötte mész, és nem állsz meg, azzal is elköveted.

Ha átmentél a lábán, az orvos egyértelműen megállípítja, hogy autó okozta. A DNS-ét megtalálják az autódon, ettől kezdve csak az lesz a gondod, hogy honnan szerezz be iparo mennyiségű vazelint, hogy a sitten kihúzd vele azt az egy-két évet.

Őszintén remélem, hogy feljelent, és lesz tanú is.

2017. aug. 2. 12:47
 15/15 A kérdező kommentje:
megalltam, es orvoshoz is akartam vinni, de visszautasitotta, mert jol van
2017. aug. 2. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!