Egy autópálya híd szervízjárdája elé tehetnek 2 méteres kerítést?
Vmi hülye leszakította a kerítést és e miatt a helyi vadász bejelentést tett és most ma mondta, hogy 2 méter magas kerítést akarnak oda telepíteni. Megtehetik?
Csak azért kérdezem, mert a hídon nincs más csak a leálló sáv, az is kisebb, mert elvesz belőle a járda és azon túl nincs más csak a Tisza.
Ha vki épp ott kerül bajba ezentúl nem tudja majd elhagyni a sztrádát max. ha beleugrik a Tiszába. Eddig kilehetett sétálni a hídfőig és ott szépen le is lehetett menni a sztrádáról egy lépcsőn, de ha le lesz zárva akkor innentől kezdve mi lesz? Ugye a Kresz ki mondja, hogy műszaki hiba vagy baleset esetén ki kell tenni az elakadás jelzőt és el kell hagyni az autópálya testet. Más körülmények között ugye van hely a vadkerítés meg a leálló sáv között, de a Tisza felett hova ,,meneküljön". Az én olvasatomban az a járda egy menekülóút is. Ez esetben is lezárhatják a helyi köcsög vadász miatt?
már több kérdést láttam a témával kapcsolatban, és írtam is hozzá...ha az egész környék érdeke lenne az, hogy bejusson algyőre vagy szegedre, akkor össze tudna fogni, és venne egy 9 személyes kisbuszt, esetleg valami személyszállító céggel leszerződni, ha már a DAKK nem volt képes segíteni.
de még az is járható út lenne, ha valaki elvisz valakit, mert az nem létezik, hogy 20 emberből nincs egynek sem autója...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!