A nemzeti tengelyterhelés mérő renszerrel személyautókat és kisteherautókat is fognak mérni a nagyteherautók mellett?
Utalások vannak arra, hogy személygépkocsikat is mérni fog.
De! Május végéig, a 89 mérőhelyből, 10 készült el. És lesz próbaidő. Az új határidő: az év vége. A VÉDA is kapott néhány módosító határidőt.
Aha, és az ukrán meg a román Sprinterekről milyen adatbázisa is van a magyar rendőrségnek? És ukrán üzemeltetők levélcímeiről? Ja, hogy semmilyen?
A külföldieket továbbra is inkább helyszíni ellenőrzésen tudják majd megfogni, persze valamennyit segit, ha előre tudják, hogy közeledik egy gyanúsan súlyos kisteher, jó volna megnézni a papirjait.
6-os
Én örülnék a legjobban, ha semmilyen adatbázisuk nem lenne. De szerintem simán megoldható, hogy a mérőpont után rendszám alapján kiszedik őket. Mint a kamionokat. Mondjuk Magyarországon ez nem túl bevett szokás.
"De! Május végéig, a 89 mérőhelyből, 10 készült el."
Azt furcsállom, ugyanis az M7-esen és az M70-en kész mind a 7, az M1-en is készen vannak, Ácsnál már március óta tesztüzemben vannak. Az M3-on is elkészült mind, a 4-esen is kész van Szolnoknál, a 86-oson is elkészült.
És ezek csak azok amiket az elmúlt pár napban láttam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!