Milyen engedélyek, végzettségek, papírok kellenek ahhoz, hogy egy 3,5 t tömegű hűtős furgonnal dolgozhassak másnak? Természetesen B jogsi meg van.
Ezt jól átgondoltad?
Én is probáltam ebbe próbáltam gondolkodni, de aztán megláttam mennyi (bár én nemzetközi furgonozásba gondolkodtam) a km pénz, és egyből lejött, hogy ismerettség nélkül nem tudok olyan fuvarokat szerezni ami meg is érje... (Neked is megkell élni, autót is fenn kell tartani, gondolom nem zsír új autóval kezdesz bele... és még az államnak is tejelni kell) 1 furgonnal képtelenség.
3.5 tonna felett... Neked kell gki....
Árúfuvarozói engedély az a haverodnak kell, aki téged alkalmaz, de azt nem tudom higy 3.5 tonnára is.kell neki.
Azt tudom, de azért gondoltam, hogy biztosan kell valamilyen engedély, mert ugye nem a sajátomat szállítom...
Köszönöm a segítő válaszokat mindenkinek, jöhetnek még az ötletek, ha vannak! :)
Jól írják, ha pont 3,5, nem több, akkor elég a B, semmi más nem kell mellé.
Én a cég 3 t körüli kocsiját vezetem, nekem se kellett hozzá semmi külön engedély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!