Álmosság vezetéskor. Milyen tippeket javasoltok?
Nekem a rágó vagy cukorka szokott segíteni.
Ha már az se segít, akkor megállok és szúnyokálok egy fél órát.
Nagyon nagy okosság nincs. Rádió, kávé. Szotyola, beszélgetős műsorok a rádióban, kabaré. Ha olcsón megteheted és van kivel dumálni éjjel, akkor telefonálás, CB rádió, az nagyon jól ébren tart.
Ha semmi nem használ: alvás. De már álló kocsiban.
Meg persze víz fogyasztás. Sokan kihagyják ezt a tippeknél. Egyszer volt ,hogy időre mentem és valami angol zene ment a rádióba, én ha angol szöveget hallok valamiért mindig elszundítok ( nem tudom miért van, de nem kamuzok ) el is sikerült aludnom egy picit, arra lettem figyelmes, hogy lesodródok, gyorsan korrigáltam. Na azóta sd kártyán hallgatom a zenéket. meg egyszer volt olyan, hogy nem tudtam este aludni suli után mentem haza, erre csak-csak nem tudtam a szemem nyitva tartani, akkor jól jött a hideg víz ( nyáron mindig van hűtőtáska a kocsiba víz+müzli+banán ) :)
Balesetmentes közlekedést!
"alvás. De már álló kocsiban."
Már azt hittem ez senkinek sem jut eszebe...Az en velemenyem: ha valaki almos, hosszutavon ne vezessen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!