Mennyi volt a legnagyobb sebesség aminél lefotóztak?
Figyelt kérdés
2017. jún. 1. 15:22
2/11 anonim válasza:
Repülőn lőttem egy szelfit, az is ér? 960 km/h
3/11 anonim válasza:
Ha rendőrségi sebességmérésre gondolsz, akkor semennyi, mert ha olykor rezeg is a léc, mindig alatta tudok maradni valahogy. Tudod, 50-nél 61-2 óra szerint belefér, ahogy 130-nál a 144-5 is.
4/11 anonim válasza:
Lakott területen 120-szal a régi szép időkben, majd' 20 éve. Le is adtam a jogsit 6 hónapra...
:(
Tiszaföldvár szélén mértek:
Azóta fizettem már kevesebbért is: útépítésnél 40 helyett 60-nal fogtak meg.
5/11 anonim válasza:
Hát amikor még magyarországon éltem akkor éjszaka autópályán 190km/h-van fotóztak le a 130km/h legnagyobb megengedett helyett
Itt németországban meg egyszer sem ( ki van írva hogy hol van a trafi plusz évek alatt màr fejből tudom hogy hol vannak a trafik ) így itt merem neki talpalni
6/11 anonim válasza:
Nekem csak egy gyengécske 40-50 közötti egy 30-as táblánál, még a 90-es években... Megállítással (mert akkor még szinte mindig megállítottak méréskor mindenkit) - és némi elbeszélgetés után 2 vagy 3 ezer helyszíni bírság. (valami olyan vicces párbeszéd után, hogy "na és kedves XXX, mennyire büntetné magát ebben a helyzetben?" :-)) Rendes volt a közeg, ez tény.
7/11 anonim válasza:
119, akkor kezdtem gyorsítani, jól elbújtak a bokorba.
8/11 Tom Benko válasza:
Benéztem Starján után a hatvanas táblát, helyette 80. Meg egyszer Szécsénynél az ötvenes kanyarban 62-vel. Megérdemeltem, kifizettem mindkettőt, azóta körültekintőbb vagyok.
9/11 anonim válasza:
111 km/h lakott területen. A vonatot kellett elérni hajnalban, ezért volt a nagy sietség.
10/11 anonim válasza:
Egyszer Pilisszentkereszt belterületén készült fotó, 70-el, de nem kaptam meg: kerékpárral voltam, a főutcán, lejtőn lefelé, talán 40-es tábla volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!