Mekkora volt a legnagyobb sebesség amivel mentél?
192 km/h a 4-es számú úton XD (autó)
(mert csak ennyit tudott a gép)
Nekem 93-as opel astrám van 1.6 os motor van a kicsikébe és szépen lehet vele menni. Én elég sokat megyek autópályán ott a 130 km/h kitudom simán hozni belőle de tovább nem merek menni nehogy jöjjön a csekk.
Egyik ismerősöm eltudta intézni hogy Szentkirályszabadján a repülőtéren picit megtudjam húzni az autómat, ott elég szépen kitudtam hozni belőle amit akartam. Az 150 km/h volt Magam is meglepődtem mert amikor megvettem beszéltem az előző tulajjal és mondta hogy ő járt ilyen elhagyatott útszakaszra külföldön ahol próbált vele gyorsulgatni de 138 felé nem sikerült neki menni. Persze tovább is felhúzhattam volna de nem gyorsult fel olyan gyorsan és addigra már lassítanom kellett.
Persze ezzel nem merek szórakozgatni nehogy baj egyen mert már nem mai autóról van szó, de ezzel szépen feltudtam vinni.
Sok jó autót vezettem már, köztük S8-as Audit, M5-ös BMW-t, de egyikkel sem mentem 160 fölött, mivel csak városban gyorsulgattam.
A 190 km/h-s rekordom egy 1.4-es Kiával értem el az M7-esen.
Amúgy egy sportlimuzinban teljesen máshogyan hat a sebesség, 100 ról úgy fékez 0-ra mint más kisautó 50-ről, a kanyartempót sem érezni csak hogy miért tötymörög körforgalomban előttünk a nyugger Mercis, legszívesebben kielőznéd külső íven, pedig ő is megy, csak nem érezni a nagy kocsiban.
162km/h, egy Lada 2106-al :D Ukrajnában a Kijev-Odessza trasszán.
Igaz, nem én vezettem, csak utas voltam, de szemtanúja volta, mire képes egy kis zsiguli :D
260 km/h: BMW 530d E39
299 km/h: Suzuki GSX-R 1000
Természetesen egy elhagyott repülőkifutón :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!