Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mi a véleményetek a magyar...

Mi a véleményetek a magyar sebességhatárokról?

Figyelt kérdés
őszintén szólva szerintem ezek a sebességhatárok még a trabant fékjeire vannak méretezve, a mai modern autók simán bírják hosszútávon a tempót, és pl 150-ről hamarabb megállnak mint a trabant 80-ról. Most nem abba kötök bele hogy egy útépítésnél ki van rakva a 30-as tábla, de sztem lakott területen kívül ahol tök egyenes az út és kátyúmentes, ott azér kiakadok és elkezd viszektni a lábam ha kirakják az 50-es táblát.
2010. máj. 17. 12:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen rendben vannak,bár úttól függően néhányszor emelhetnék!Pl. egy szélesebb főútvonalon lehetne több is mint 50 ha lakott területről van szó.
2010. máj. 21. 15:35
 12/13 anonim ***** válasza:
"mai autónál viszont karcolások nélkül megúszhatod még a 120-as ütközést is" - Ez óriási TÉVHIT. Balesetnél a kezdősebesség lehet 120, de ha ebből nem sikerül az ütközés pontjáig kb. 60-ra lassítani, akkor tuti halál!
2010. máj. 28. 21:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Tényleg az a baj, hogy ezeket a sebességhatárokat még a Ladákra, Trabantokra csinálták! Azokhoz képest meg azért hol vannak már a mai autók? Sokkal biztonságosabbak minden szempontból! Lehet, hogy hülyegyereknek tartotok, viszont jó néhány olyan szakasz van ahol a megengedett 90 helyett úgy tartottam 160-at, hogy mehettem volna többet is, pedig "csak" egy 1.4-es KIA cee'd-em van!
2010. jún. 7. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!