Első gyorshajtásnál elveszik a jogosítványt?
Első szabálysértésem, lakott területen 50 helyett 83-al mentem. Ugye nem kapok dupla büntetést ezért? Úgy értem a pénzbírság mellett elveszik a jogosítványt. Mennyi büntetésre számíthatok?
De ha elvennék, akkor is max. pár hónapra, ugye? Nem fél évre ezért? Illetve meg tudom fellebbezni?
És kiküldik a csekket 2 hónapon belül?
Na várjatok , akkor már én is hozzászólok :)
Nekem is k@vára elegem van az olyan emberkékből akik a megengedett sebességtől sokkal többel mennek meg játszanak a beférés lehetőségével kamionok meg autók előtt ... tudjátok múltkor azért volt baleset mert az egyik balra akart kanyarodni és mikor kanyarodott lakott területen belül a másik p.cs 126km/h val belenyilalt! a pali súlyos sérülésekkel került kórházba plusz agyrázkódással!
Jól döntsétek el, vagy gyorshajtás és halál vagy normálisan mész és sokkal kisebb az esélye hogy meghalj mert jobban oda tudsz figyelni!főleg este kell vigyázni a le nem kaszált útszélekre. gondolj bele mész 90-el esetleg 100-al mert ugye kerek :) és kiugrik eléd egy őz vagy csak az úton áll és nem veszed észre csak az utolsó pillanatban és már fékezel de beledurrantasz! hát akkor nagy c..mi van! Előbb kell gondolkodni hogy inkább menj sötétben is mondjuk 60-al és jobban észreveszed a dolgokat! Persze nappal lakott területen kívül azé 90 de este nagyon vigyázni kell!
21:41
Igazad van, azért lakott területen belül tényleg túlzás a 130. Éjszaka minek mennél 60-nal? Ha kiugrik az őz akkor satufék, majd amikor pont előtte vagy elengeded a féket és kikerülöd. Én személy szerint nem fogok fele akkora sebességgel menni éjszaka 1 őz védelméért.
Van aki nem az úton szeretné eltölteni az életét... Persze, most nem kell eltúlozni és leharapni a fejem. Általában mindenhol hozzálehet adni egy tízest. Az nem sok, de hosszútávon sok időt spórólsz vele. És még nem is veszélyes.
Aláírom, hogy helyenként lassítani kell, sokkal lassabban kell menni, mint a megengedett sebességhatár, de szerintem mégiscsak túlzás lakott területen kívül éjszaka 60-nal menni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!