Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Nagyon durva hogy már kétszer...

Nagyon durva hogy már kétszer megbuktam forgalmiból?

Figyelt kérdés
Szolnokon vizsgáztam. Egyszer átmentünk a záróvonalon, bukta. Másodjára egy eltakart, ill. megrongált "behajtani tilos" táblánál behajtottunk. A kategória A1 (125ccm) Egyik sem az én hibámból történk, mivel mindig utolsó voltam. 2en megyünk, egyik elöl, másik hátul. Szerinted ez durva? Tökre le vagyok törve b@sszameg. Persze, lehet mondani hogy birka vagyok (azis:( mivel követem a hülyeségbe:( Mit csináljak? Annyira szar:( az egész életkedvem odaveszett.
2010. máj. 14. 21:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%
Elvileg azon az úton kell végig menned amin gyakoroltok az oktatóval. Szerintem csak simán memorizálni kellene az útvonalat. Persze figyelni!
2010. máj. 15. 18:57
 12/15 anonim ***** válasza:

igazából nem az a baj, hogy buktál ,hanem hogy otthagytál m,ajdnem 25 ezer forintot vizsgadíjként. rohadt drága lett idén a forgalmi vizsga, de az összes kategóriában, iszonyú. ettőé nem fog visszaszorulni a bukási statisztika, hiába várják. csak megszedik magukat. én B-n 1szer buktam forgalomból, elsőbbségadásnál, lazán átmentem mintha jobbkezes lett volna, de nem jött semmi szerencsére :)))

de én még tavaly 3600ér vizsgáztam. sok sikert, menni fog!!! az előtted levővel meg csak úgy törődj mintha csak arra kolbászolna, nem tökéletes ő se. menni fog, meglátod élmény lesz fogni a jogsit :))))

2010. máj. 16. 21:57
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönm mindenkinek a személyes ill. nem személyes tapasztalatokat, a bíztatást, és a magyarázást! Remélem menni fog mostmár, mert pipa vagyok... Kösz szépen még1szer mindenkinek!
2010. máj. 17. 11:31
 14/15 anonim válasza:
Én ötször buktam el s hatodjára sikerült,ugymentem utoljára hogy ugysem fog sikerülni de átmentem:D
2010. máj. 30. 20:01
 15/15 anonim ***** válasza:

Uhh már 13000 Ft egy vizsga?!:O

Hát nekem az elöttem guruló 70-80-nal emnt a városban... én néztem vissza a vizsgabiztosra és ő inttett, hogy húzzam neki... ha ezekután megvágott volna tutibiztos hogy megvárom őt munkaidő után...:D

Szerintem nagyrészt rajtad, és nagyrész a vizsgabiztoson is múlik... de ilyen szarvashibákat nem szabad elkövetni:D... ha látod, hogy valamit hibázott az előző felteszed a kezed magasra, és szabályosan megállsz... az oktató és a vizsgabiztos is díjazni fogja...

2010. jún. 4. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!