Nagyon durva hogy már kétszer megbuktam forgalmiból?
igazából nem az a baj, hogy buktál ,hanem hogy otthagytál m,ajdnem 25 ezer forintot vizsgadíjként. rohadt drága lett idén a forgalmi vizsga, de az összes kategóriában, iszonyú. ettőé nem fog visszaszorulni a bukási statisztika, hiába várják. csak megszedik magukat. én B-n 1szer buktam forgalomból, elsőbbségadásnál, lazán átmentem mintha jobbkezes lett volna, de nem jött semmi szerencsére :)))
de én még tavaly 3600ér vizsgáztam. sok sikert, menni fog!!! az előtted levővel meg csak úgy törődj mintha csak arra kolbászolna, nem tökéletes ő se. menni fog, meglátod élmény lesz fogni a jogsit :))))
Uhh már 13000 Ft egy vizsga?!:O
Hát nekem az elöttem guruló 70-80-nal emnt a városban... én néztem vissza a vizsgabiztosra és ő inttett, hogy húzzam neki... ha ezekután megvágott volna tutibiztos hogy megvárom őt munkaidő után...:D
Szerintem nagyrészt rajtad, és nagyrész a vizsgabiztoson is múlik... de ilyen szarvashibákat nem szabad elkövetni:D... ha látod, hogy valamit hibázott az előző felteszed a kezed magasra, és szabályosan megállsz... az oktató és a vizsgabiztos is díjazni fogja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!