Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha gyorsabban mentek a szabály...

Ha gyorsabban mentek a szabályosnál és beszól az előttetek haladó, ti hogyan reagáltok?

Figyelt kérdés

Őszintén.

Mész mondjuk egy utcán ahol 30- as tábla van. De sietsz valamiért és nem 30- cal akarsz menni, belekalkulálva az esetleges büntetést is. Beéred az előtted haladót, aki 28- cal halad, nehogy túllépje a seb.korlátozást. Nyilván a tükörben látja, hogy a s.ggében vagy már, erre leáll az út közepén és elkezd kiabálni, hogy miért nyomod le az útról, menj szabályosan, stb. Erre mi a reakciód?

2010. máj. 14. 16:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én nem kezedek el kiabálni vele. Ha tud előzzön le. Inkább legyen elöttem mint mögöttem 10 centire.

Lehet hogy alacsonyak a sebesség határok de nem véletlenűl. Nézd körűl hogy vezetnek emberek. Hétvégén (ünnepnapon május1) két marha a pesti úton össze tudott koccanni. Pedig most az építkezés miatt a Tescotól az elágig 30as.

2010. máj. 16. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!