Mai napon történt velem hogy nagy volt a forgalom és ki akartam térni balra nagy ívbe a főútra és majdnem elütöttem egy gyalogost aki kerékpárt tolt?
Figyelt kérdés
De megálltam hirtelen kb 15km/h-val mentem. Bocsanatot is kertem kez intessel. Feljelenthet? Lehet bajom belőle?2017. ápr. 7. 22:50
1/5 anonim válasza:
Mire jelentene fel? Hogy megijesztetted?
Mondjuk nem írtad, hogy zebrán volt-e, de ha igen, akkor is csak akkor jelenthetne, ha nem adtad meg az elsőbbséget, és akkor is csak tanúval hisznek neki.
Ez még németországban is így van, tanú nélkül esély sem lenne.
2/5 anonim válasza:
Ennyire azért nem jelentgetősek az emberek.
Szerintem amúgy annyira megijedt, hogy meg sem jegyezte a rendszámod.
Amúgy meg, ha feljelent bizonyítsa is be.
Te meg figyelj jobban és vigyázz a "puhatestűekre".
4/5 Alex Fly válasza:
Miért jelentene fel? Mert nem adtad meg a neki járó elsőbbséget? Ezért önmagában felesleges . Örülj, hogy nem történt semmi baja és ezután jobban figyelj.
5/5 anonim válasza:
Nézd, ha nagyon akar, közúti veszélyeztetésért feljelenthet. De ehhez tényleg tanúk kellenek meg rengeteg szabadidő is. És ha nem voltál bunkó vele, akkor még túlzás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!