A többsávos körforgalomban hogy kel helyesen közlekedni?
Figyelt kérdés
Olyan kétsávos körforgalomra gondolok ahol nem csak két kijárat van hanem 3-4 vagy több.2017. ápr. 5. 18:37
11/15 anonim válasza:
Furgonnal vagy teherautóval úgy kell menni, hogy mindkét sávot elfoglald, ezt már megtanultam.
12/15 anonim válasza:
Az ilyen körforgókban naponta baleset van és lezárja az egész utat amíg helyszinelnek. Ezért szinte mindenhol megszüntették. Igazából semmi létjogosultsága nem volt mert olyan kicsi az átlója ezeknek, hogy nem tudsz hátra oldalra látni.
Helyette "turbó" körforgó van ahol egy bizonyos sávból csak egy másik bizonyos kijáraton tudsz kimenni. Itt is vannak galibák ,de betoncicikkel lelassítják a tévedőket.
13/15 anonim válasza:
Szia 11!
Így is van...:)
Annak van elsőbbsége aki "rálát" a mások tetejére...
14/15 anonim válasza:
Érden megállsz a déli nagy körforgalomnál(illetve előtte)és ott egy fél óra elég ahhoz, hogy mindent láss...
először nézd meg a gúgli földön..
15/15 anonim válasza:
Hát én igyekszem tartani magamat a szabályhoz és ha egybéo többet megyek, a belsőt használom, majd kisorolok. De sok köszönet nincs benne, sok necces szitum volt már. Pl. megkezdett sávváltas közben elém hajtanak a bejárati ágról, boyracer jobbról előzne a fostaligájával, én meg nem is látom őt az ív miatt, vagy épp valaki index nélkül vált sávot, mikor én behajtanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!