Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Keménykedő csajok? Mit tettél...

Keménykedő csajok? Mit tettél volna?

Figyelt kérdés

Vidéki út, 90 a megengedett, és egy mellékútról kifordult elém egy nő, én 90-nel kb, de úgy fordult elém, ha nem húzom félre a ormányt, belemegyek. Erre elkezd gyorsítani mint a veszett, én meg az öreg csotrogányommal csak cammogtam mellette, megjelentek szemből is, kénytelen voltam mögé visszahúzódni. Dudálok rá, erre elkezd beintegetni...

De már jópár ilyen nővel találkoztam, észrevettem, hapsik ilyesmit nem nagyon művelnek a többség arányában, mivel közöttünk többnyire azért bunyó lenne a vége.

De ha nem vittem volna magammal még pár ismerőst, lehet, utánamegyek...

2017. márc. 13. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, lelassítok és behúzodok mögé, menjen a dolgára, ne engem öljön meg az ilyen idióta.
2017. márc. 13. 19:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Dudálok, hogy lásson, ha addig nem tette volna és visszahúzódok mögé. Mi mást kellene tennem? Szorítsam az árokba?
2017. márc. 13. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hagyod, hogy elmenjen aztán rohadjon meg ahol akar. Ne húzd fel magad, szépen menj a dolgodra és éld az életed, ne törd össze a szép drága kocsid, főleg ilyenek miatt. Kb. ennyi. Én is ezt csinálom mikor valami repedfazék kipufogós, színesmatricás szpojleres idióta elkezd előzgetni. Tudom, hogy röhögve lehagynám, de ugyan nem fogok versenybe állni vele, a fél életemet tettem félre arra, hogy ne egy Swiftben kelljen ülnöm, nem fogom ilyenek miatt összetörni a kocsim.
2017. márc. 13. 20:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne húzd fel magad, az ilyen bajkeverőkből sajnos van elég! A kresz is azt mondja, a szabálytalankodóktól távolodjunk el.

Ha minden alkalommal, mikor a körforgalomban elém vágnak, kapnék egy öt ezrest, nyugodtan otthagyhatnám a munkahelyem, pedig 200 körül keresek. :-)

Én megmondom őszintén, nőkre nem dudálok. Minek. Felesleges, úgysem értené, miről van szó...

Hasonló női remekek:

-védett útról balra kanyarodáskor kanyar levágása, jön velem szemben a saját sávomban, őszerinte nem adtam meg az elsőbbséget,

-megelőzendő jármű mellett haladás, gyorsítás és visszakapcsolás nélkül, fékezésre kényszerítés,

-kikerülendő jármű indokolatlan ívben történő kerülése,

-parkolóba való behajtáskor kanyarodó sávból egyenesen haladó sávba át kóválygás.

2017. márc. 13. 23:30
 5/6 A kérdező kommentje:

Nemrég volt hasonló, valaki betörte az ablakát egy nőnek, a rendőrök is rászálltak. Igen, azért ne legyünk állatok, néha nem árt egy önkontroll.

De azt már észrevettem, a csajoknak nem nagyon megy ez a több dologra való figyelés vezetésnél.

2017. márc. 14. 02:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Milyen kocsija volt a nőnek? Egy nő+behemót SUV tökéletes kombináció a határokat nem ismerő egoizmusra és beképzeltségre. Amikor meglátok egy szinte egész fejet betakaró ray ban napszemüveges, csücsörítő, a kormányt 12 óránál simogató plázar****cot az X6-os/Q7-es kormánya mögött, akkor azonnal tisztes távolságot tartok, mert ez az állatfaj rosszabb, mint a szétszteroidozott Merci sofőr vagy a Suzuki Ignises nyugdíjas időzített bomba.
2017. márc. 19. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!