Keménykedő csajok? Mit tettél volna?
Vidéki út, 90 a megengedett, és egy mellékútról kifordult elém egy nő, én 90-nel kb, de úgy fordult elém, ha nem húzom félre a ormányt, belemegyek. Erre elkezd gyorsítani mint a veszett, én meg az öreg csotrogányommal csak cammogtam mellette, megjelentek szemből is, kénytelen voltam mögé visszahúzódni. Dudálok rá, erre elkezd beintegetni...
De már jópár ilyen nővel találkoztam, észrevettem, hapsik ilyesmit nem nagyon művelnek a többség arányában, mivel közöttünk többnyire azért bunyó lenne a vége.
De ha nem vittem volna magammal még pár ismerőst, lehet, utánamegyek...
Ne húzd fel magad, az ilyen bajkeverőkből sajnos van elég! A kresz is azt mondja, a szabálytalankodóktól távolodjunk el.
Ha minden alkalommal, mikor a körforgalomban elém vágnak, kapnék egy öt ezrest, nyugodtan otthagyhatnám a munkahelyem, pedig 200 körül keresek. :-)
Én megmondom őszintén, nőkre nem dudálok. Minek. Felesleges, úgysem értené, miről van szó...
Hasonló női remekek:
-védett útról balra kanyarodáskor kanyar levágása, jön velem szemben a saját sávomban, őszerinte nem adtam meg az elsőbbséget,
-megelőzendő jármű mellett haladás, gyorsítás és visszakapcsolás nélkül, fékezésre kényszerítés,
-kikerülendő jármű indokolatlan ívben történő kerülése,
-parkolóba való behajtáskor kanyarodó sávból egyenesen haladó sávba át kóválygás.
Nemrég volt hasonló, valaki betörte az ablakát egy nőnek, a rendőrök is rászálltak. Igen, azért ne legyünk állatok, néha nem árt egy önkontroll.
De azt már észrevettem, a csajoknak nem nagyon megy ez a több dologra való figyelés vezetésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!