Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Azt halottam hogy be akarják...

Azt halottam hogy be akarják vezetni hogy csak 21 éves kortól lehessen jogosítványt szerezni személygépkocsira. Igaz ez? És ha igaz akkor mikortól lesz érvényes ez a törvény?

Figyelt kérdés
2008. okt. 8. 15:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A kresz szabályokat minden esetben meg kell próbálni be tartani, beleértve főleg a sebességkorlátozó táblákon jelzett maximális sebességet, nem kell foglalkozni hogyha valaki le akar tolni, egy idő után ha mindenki betartja akkor majd ők is jobban hozzászoknak talán. Mindenesetre, ha le akar tolni nem kell foglalkozni, majd megelőz ha akar, hogyha villog vagy dudál, de Te már a maximális megengedett sebességgel haladsz akkor NE gyorsíts, mert ha van trafi vagy valami akkor 100% hogy Téged fog lefotózni, és aki rád van tapadva azt pedig nem, mivel ha olyan közel megy hozzád akkor nem látszik a rendszáma. Én ilyenkor be szoktam kapcsolni neki a vészvillogót 3-4 et villantok neki vele és abbahagyja vagy megelőz kit érdekel. Nem kell foglalkozni a "sietős" hülyékkel, akinek van rá pénze hogy hetente mittudomén 50 ezret büntetésre adjon, az csak hadd csinálja....
2008. okt. 11. 08:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van, de nagyon nehéz nem gyorsítani ha valaki 20cm-re van mögötted! Ha egybenyakú belém jön akkor az én kocsim hátulja darabokra törik az övé esetleg megkarcolódik, mégis ő fog jobban felháborodni!
2008. okt. 12. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!