Egy átmulatott éjszaka után mennyi ideig ne vezessek?
Gondolok itt a szilveszterre.
Majd másnap kell autóba ülnöm, de nem hajt a tatár, és fontos a jogosítványt, tehát amíg nem biztonságos, nem indulok el.
185 cm és 80 kg vagyok, az utolsó kanyar alkohol legkésőbb 1-2 fele fog lemenni, ez főként tömény lesz (72%-os Tatra tea, Jager, esetleg sör)
Úgy személy szerint hamar józanodok, de nem ehhez akarok igazodni, mert azt nem tartom biztonságosnak.
Ezért az érdekelne,hogy a nagy átlagnak ennyi információ alapján mi lenne a biztonságos?
10-12 óra legalább kell, ha nem tévedek?!
Előre is köszönöm a válaszokat!
google-be írd be: "a világ leghasznosabb excel táblája"
Persze az életed ne bízd rá, de kiindulásnak jó lesz. Hagyj rá jócskán, ha teheted.
"72%-os Tatra tea, Jager, esetleg sör"
Ezt ha kombinálod, + még pezsgőzöl, akkor tényleg számodra nem fog sokkal tovább tartani a buli éjjel 1 órától :D
Amúgy nem biztos hogy elég a 10-12 óra, én a helyedben várnék jan 1-én egészen este 6-7 óráig, és csak akkor indulnék el. Mert ilyen durvább ivászat után igencsak nehezen megy ki az alkohol a szervezetből, annak ellenére, hogy te már rég józannak érzed magad.
Köszönöm a válaszokat!
Nem szokásom a sárga földig inni magam, maximum a hányás határáig.(azt megelőzve)
Elfeküdni sem szoktam, szóval végig talpon vagyok.Talán kétszer volt,hogy 1 órára bemondtam az unalmast, de aztán folytattam a bulit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!