Szerintetek a hibám ellenére jól cselekedtem? (videó)
Szóval, ma mentem utamra és előttem lefékezett egy autós, mert ( az a videóból nem látszik) forgalommal szembe hajtott egy furgonos, előttem lévő lefékezett én meg kikerültem. De félek, hogy nem cselekedtem jól.
Az volt a gond, hogy nem adtam elég követési távolságot, ügye?
Itt a videó: https://www.youtube.com/watch?v=hXezWg3oEto&feature=youtu.be
Nem tudtam normálisan forgatni a videót, nem értek hozzá, vagy 1 órája próbálom oktatóvideóval, de nem sikerült. A minőségért is bocs, mezei eldobható telefonnal vettem fel.
Ezt is megértem! Dislike. Első diszlájkom az életbe ismeretlentől :D.
Az volt a gond, hogy nem figyeltem az előttem lévőt, sajna a furgont néztem, hogy mit keres ott, ez kb. 2 másodperc volt, ennyi is elég lett volna lerongyolni más autóját, és főleg az enyémet, mert lehet neki a festék jött volna le, nekem meg az egész lökös,hűtő, és miegyéb.
A sebesség nem volt nagy, távolság is volt bőven, simán megállhattál volna. No és akkor mi van ha szemből is kanyarodik valaki balra, nekimész?
Lehet lepontozni, mert nem a buksiját simogatom...
:(
Zöld lámpa volt nekünk, nem tele-zöld, utána aggódtam, hogy nem e sodortam el valami autóst aki jobbról jött volna, de szerencsére nem volt egyenesen haladó.
Nem pontoz le senki amiért nem a buksimat simogattad, nem az a célom, hogy simogassanak, épp ellenkezőleg, kioktatás célból hoztam létre a kérdést. Oktassatok ki nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!