Smartban kisbaba?
Ki kell kapcsolni a légzsákot és menetiránynak háttal beteheted a gyerek ülést. Ez van a kresszben.
Az oktatóm viszont azt mondta, hogy ő így sem tenné előre a gyerek ülést.
Szerintem nézz utána, milyenek voltak a smart törés tesztjei.
Habár, megértem az oktatómat. Egyszer volt egy balesetem. Eléggé tönkre ment a kocsi eleje. A smartnak meg szinte nincs is orra. Elmozdulna a műszerfal....
Véleményem szerint inkább egy kissebb 4-5 személyes.
Itt találod az Euro NCAP értékelését. [link]
Hasonlítsd össze mas típusokkal és ha elég neked az a 80 százalek, akkor kapcsold ki a legzsákot az utasoldalon es szerelj be háttal egy gyermekülést.
Smartba? Be sem fér a gyerekülés. Én semmiképp nem tennék be egy gyereket egy Smartba, félnék hogy eszik valamit és örökre beszoruk.
Viccet félretéve: nagyon pöttöm autó, nem tenném ki ilyen veszélynek a gyerekem, egy kisebb balesettől is félnék (pl elütni egy cserebogarat)
Be lehet tenni előre a gyerekülést.
Amíg hordozóban van, addig menetiránnyal háttal, légzsákot kikapcsolva, amikor már ülésben, akkor rendesen bekötve.
Sehol nem tiltja a kresz, hogy előre gyerekülést tegyél.
Nekünk van egy régi kocsink, amiben hátul nincs biztonsági öv. Abban is mindig elöl van az ülés. De én a swiftembe is teszem néha előre a 3,5 éves fiam. Imádja. (bár még az ülés 5 pontos övével van bekötve, az ülés meg a kocsiba).
Szóval akár smartot is vehetsz.
A gyerek biztonsága a szerencsén múlik (sajnos). Nekem is mondják, hogy nem veszélyes swiftben elöl a gyerek? Ismerősömbe hátulról ment bele egy terepjáró, eltűnt a suzuki egész hátulja. Ha ott gyerek ül, nem éli túl... Szóval sajnos a mai közlekedésben néha a szerencsén múlik az életünk.
Ha annyira biztonságosat akarsz, Volvo terepjárót vegyél ne smartot...
Nem irónia volt. Komolyan mondtam, ha a biztonság az első, akkor nem smartot vesz az ember.
És a közlekedés a szerencsén is múlik.
(napi 2x30 km-t ingázok Pestre, tudom-látom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!