Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Smartban a váltóolajat hol...

H_Vivien kérdése:

Smartban a váltóolajat hol tudom ellenőrizni?

Figyelt kérdés
Tudna valaki segíteni, akinek Smart-ja van? Folyik a kocsimból az olaj, azt már tudom, hogy nem a motorból, gyanús, hogy a váltóból, viszont nem tudjuk, hol kell cserélni benne az olajat. Szeretném elvinni szervízbe, viszont így nem merek elindulni vele, mert valószínű elfolyott az összes olaj, mivel már nincs alatta olajfolt. Hol tudom megnézni, vagy meg tudom egyáltalán nézni valahol a váltóolajat?

2015. márc. 13. 17:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Automata váltónál az olaj szintjét járó motorral, terhelés alatt, sebességben,(D), fékezve nézik, a váltóhoz is van egy nívópálca, általában ott lehet olajat betölteni.

[link]

2015. márc. 13. 21:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ és a linket. De a nívópálca stb. a kocsi allján található valahol? Ott keressük? Sehol nem találjuk :(
2015. márc. 14. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!