Hogyan kell felhajtani biztonságosan az autópályára?
Friss jogsim van és előbb-utóbb muszáj leszek használni az autópályát, de még nem mertem felmenni rá, mert amikor az oktatóm vitt fel, akkor ő nyomta a gázt, én meg úgy megijedtem, hogy sírni akartam kínomban.
Tanácsot szeretnék, hogy mit kell tenni, ha folyton csak jönnek és jönnek és nem tudok majd besorolni, mögöttem meg totál ideg aki van?
Nagyon félek. :( Pedig már holnap mennem kéne az M0-ra, igaz csak egy hídon át, de akkor is... Én pedig be vagyok rezelve.
Tehát te nekem nem adtál volna jogsit, csak mert felvállalom, hogy bizonytalan vagyok az autópályára való felhajtás ügyében? :)
Az édes mindegy, hogy minden másban biztosan és biztonságosan vezetek, de ha már ilyesmit kiírtam a gyakra, akkor máris meg kell kérdőjelezni a vezetési tudásomat? :)
Hajhaj, nagy a baj...
Amúgy meg ha olvastad volna, akkor írtam, hogy vezettem autópályán és nem az azon való közlekedés okoz gondot, hanem a felhajtás. Sőt, hogy megnyugtassalak, mivel négy gyerekért felelek és az anyaságom nagyon komolyan veszem, rengeteg plusz órát vettem, addig csináltam, amíg nem éreztem biztosnak a tudást és még éjszaka is vezettem, nem is keveset.
Megnyugodtál vagy szeretnél még kötözködni?
Igen ha oktatód lennék gyakoroltuk volna csak a felhajtást. akár minden oktatási nap elején, közepén, végén. Ez oktatási naponként 3 alkalom.
Nem téged hibáztatlak, hanem az oktatód.
Kaptál vezetői engedélyt kevesebb tudással, mint elvárható.
Ha oktató kocsival gyakorolsz ő tud segíteni(pót pedálok)
Hagyjátok már békén. Ki a fene tanult itt meg az oktatójától vezetni? 30 óra alatt? Mi az?
Én 2 millió km felett vezettem és naponta látom hány autós, ezért utaltam az első hozzászólásomban a németekre, nem tud csont nélkül végrehajtani egy olyan bonyolult manővert mint egy autópályára való felhajtás.
A kérdező legalább érdeklődik, lehet, hogy még csetlik _ botlik, de ha megfogadja a tanácsokat, akkor jó sofőr válhat belőle.
Én mindig röhögtem azokon akik az oktatójuktól "tanultak meg" vezetni, olyanok ezek mint a katonatörténetek, akiknek az volt az életük kalandja, hogy katonák voltak. Annyit mentem azóta, annyi mindent láttam, hogy az utcán elmennék az oktatóm mellett, meg sem ismerném. Mit számít ma már, hogy '93 - ban a farmotoros Skodájában mit magyarázott, százszor gyakorlottabb vagyok ma, mint ő akkor volt.
Vezetni egyedül a saját tapasztalataink és kárunk révén tanulunk meg.
Én az oktatómmal fel se mentem autópályára, a legközelebbi autópálya lehetőség 20 km-re volt... mikor letettem a jogsit utána kellett pályáznom, mert a lakóhelyem meg az akkori sulim között csak autópálya volt vagy komp... választhattam xD
Senki sem tanul meg jól vezetni a 30 óra alatt, igazán csak saját kocsival, élesben tanul meg az ember mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!