Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A budapesti taxisok most is...

A budapesti taxisok most is becsaphatnak vagy ez csak régen volt lehetséges?

Figyelt kérdés
2016. aug. 30. 19:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nyugati felé később lesz vonat. A legelső vonat a jeletibe megy
2016. aug. 31. 19:33
 12/15 anonim ***** válasza:
9%
Tök érdekes amúgy, hogy míg a 8-as válaszoló hülyeséget írt a díjszabással kapcsolatban, mégis több mint kétszer annyira hasznos a válasza, mint az enyém, amelyben leírtam a valóságot. :D
2016. aug. 31. 20:48
 13/15 B Béla válasza:
55%
Nyugodt lelki ismerettel merem kijelenteni hogy Taxisoknál korruptabb csaló gazembereket még nem igen láttam. Pedig 60 éves vagyok engem már többször próbáltak csőbe húzni. Nincs olyan ismerősöm akinek pozitív tapasztalata van a Taxisokkal. Főleg olyanoknál próbálkoznak be akik nem az adott településen laknak.Az intelligencia szintjük pedig katasztrofális.Lehet hogy van köztük értelmes becsületes is. De én még nem találkoztam velük.
2016. szept. 4. 19:34
 14/15 anonim ***** válasza:

még meg is verhetnek

kéthetente van a hírekben valami taxis balhé

2016. szept. 14. 16:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem ha korrekt vagy hozzájuk. Van olyan hogy apróért elvisznek ha éppen este elszórakoztad a pénzed és hulla fáradt vagy stb csak meg kell dumcsizni velük a fuvart. Amúgy normálisak de nem szeretik a bunkókat. Jogos.
2017. nov. 18. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!