A kamionosok miért mennek egymás után olyan közel egymáshoz egy személyautó ne férje be közéjük?
Többször láttam már sokszor azért nem is előztem mert 2-3 kamiont nem tudtam volna megelőzni.
Ma is ez volt a helyzet 4 kamion ment egymás után 4-5méter követési távolságot tartva . Nem is előztem kísértem őket 70-el. Elől ment valami ócskaság és azt nem tudta megelőzni a kamion. Aztán jött egy fekete megane (valami tuning lehet mert gyorsult rendesen) Sűrű volt a forgalom, szinte be kellet furakodnia két kamion közé alig akarták beengedni. Dudáltak rá. Pedig sima előzések voltak csak kettőt már nem tudott volna biztonságosan megelőzni mert jöttek szemből. Miután megelőzött egy kamion fékezett, gondolom hogy mutassa mekkora követési távolságot kellene tartani. Aztán előzte a következőt. a következőt majd elhúzott. Na gondoltam most én jövök. 1.4 astra H.
Első kamion,siker mire a második előztem volna már megint egymás seggébe voltak és nem mertem tovább előzgetni. Visszapillantóba nézve több km sor volt már mögöttünk.
"mert egesz europaban nem latni olyan kamionsorokat mint itthon. "
Gyere Romániába. Vagy nem is, menj ki Németbe az autobahnra. Meglatod majd, hogy a "németek szépen, minden szabályt betartva közlekednek" című legenda egy nagy humbukk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!