Milyen január tájt a Tátrában autóval közlekedni?
Figyelt kérdés
Úgy takarítják az utakat,mint itthon (sehogy)?Hólánc ajánlatos a kerékre? Jó állapotú téli gumival meg lehet járni egy Csorba-tavi utat?2016. aug. 25. 17:12
1/3 anonim válasza:
Már írtam, hogy vonattal is egyszerű eljutni oda. Az utakat amúgy tisztítják és kaviccsal szórják, de a téli gumi és a hólánc kötelező lehet. Aztán ha jön egy combosabb hóesés, akkor tényleg csak a vasútra hagyatkozhattok.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát azér' azt néztem,hogy olyan nagyon egyszerűen és gyorsan nem lehet. 5 órás az út,és onnan még másfél óra a Csorba tó. Ezért gondoltam inkább kocsira. Kocsival max 5.
2016. aug. 25. 18:06
3/3 anonim válasza:
Oké, kinek mi számit egyszerűnek. Szerintem Szlovakiaban vannak ennél jóval nehezebben elérhető turisztikai célpontok is, különösen ha Magyarországról indul az ember.
Viszont van egy javaslatom. Kassáig, sőt Poprádig menjetek kocsival, az azért általaban nem gond (persze egy nagy havazás bárhol, bármikor boríthatja a tervet, csak ugye egy nagyvárosban ez nem akkora gond, mint valami hegyi falucskában vagy épp a semmi közepén az erdőben). Aztán pedig használjatok tömegközlekedést, az jobban bírja a havas időt; főleg ahol gyakori vendég a kétméteres hó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!