Friss jogosítvánnyal autópályán. Mit gondoltok?
Tavaly ősszel lett jogosítványom, de azóta nem vezettem túl sokat. Szóval nem napi szinten. Vezettem már autópályán, de azt még kevesebbet (talán kétszer-háromszor). Mondhatni nulla tapasztalatom van. Most előttünk áll egy 1600 km-es út. A férjemmel megyünk Németországba. Sokszor meg fogunk állni pihenni (2 óránként legalább) és valahol félúton aludni is meg fogunk állni.
Ha a férjem elfárad (mert alapvetően ő fog vezetni), szerintetek én is vezethetek 1-1 órát mondjuk, ha nem lesznek olyan sokan az úton?
Nem hiszem, hogy számít, de egyébként 24 éves vagyok.
Németeknél ugyan sokan vannak, tényleg, de a kreszre is figyelnek mert (és neked is kell) sokkal több dologért büntetnek! Tehát indokolatlan villogás, leszorítás, zavarás, akadályoztatás, követési távolság be nem tartása stb. Náluk a nagyobb (200körüli) sebesség általános, ha ez nem zavar(van aki szédül ettől) akkor nincs gond és pihenjetek ha érzitek hogy fáradtok. A lényeg hogy figyelj és bizonyosodj meg inkább 2-3x mint 1x hogy mehetsz, elbizonytalanítás nélkül időben korábban jelezz és légy magabiztos! :)
18 felett vezethet kezdő jogsival is külföldön, csak nem vontathat 2évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!