Elégítettek már ki vezetés közben?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 23:07
2/10 anonim válasza:
Engem igen..
15 évesen volt 28 éves barátom... és mentünk az autópályán akkor....:D
többször is..:D
16/l
3/10 anonim válasza:
te buta liba a kérdés TÉGED!bár ha lecidázod a barátod és neked az kielégülés akkor bocs.
5/10 anonim válasza:
szop.ást nem ajánlok, mert az nagyon veszélyes lehet, több szempontból is. egyrészt, ha vezetés közben elélvez a pasid, akkor tud a forgalomra figyelni, súlyos baleset lehet belőle.
évekkel ezelőtt, németországban egy csaj orálisan elégítette ki a pasiját az autópályán. véletlenül egy kátyúba hajtott 140-el és a csaj leharapta a pasi farkát.
különben már ujjaztam a bnőmet vezetés közben :)))
6/10 anonim válasza:
04:30 Vigyázz, már hallottam olyat hogy ujjazás közben történt a baleset, és a srác ujját a hölgyikében találták, meg pedig vagy 10m-re feküdtek egymástól
8/10 anonim válasza:
Engem még nem,de még csak kezdő jogsis vagyok.De múltkor éjszaka jöttem haza az M7-esen aztán odaértem egy merci mellé ahol keményen dolgozott a lány.Le is lassitottak:D
9/10 anonim válasza:
Nem, nem kamú tényleghallotam rola
10/10 anonim válasza:
Amikor egy audit vezetettem állt a faszom, amikor visszaváltottam 120nál 3asba és padlógázt adtam akkor elsültem... csodás érzés volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!