Miért nem szigorítják a jogosítvány megszerzésének feltételeit?
Itt a béna sofőrökre gondolok. Akik 20-al totyognak, hirtelen fékeznek, nem adják meg az elsőbbséget (az sem tudják mi az ), kóvályognak össze vissza, nem tudják tartani a sávot, nem tudnak kanyarodni. Parkolni sem tudnak, de ennek ellenére megpróbálnak mindenhova beparkolni - sikertelenül.
Főúton 60-al megy mert fosik, persze mindenki próbálja megelőzni, ezzel folyamatosan és feleslegesen veszélyhelyzeteket teremt.
A bunkó, agresszív, gyors sofőrök legalább jól vezetnek általánosságban (csak baromkodnak ugye), a béna sofőrök a legveszélyesebbek a forgalombiztonságra nézve.
És mégis hogy szűrnéd a béna sofőröket?
Amúgy aki lassan megy városban nem biztos, hogy fosik, lehet szimplán nem ismerős és keresi a helyet ahova megy, vagy épp hulla fáradt és nincs kedve tökig nyomni a gázt.
Figyelj. Én most csinálom a jogsit. 2 oktatónál jártam eddig. Engem is biztos hitt az első oktatóm bénának, de az csak szimplán azért volt, mert már gyomorgörccsel mentem vezetni és a hócipőm tele volt az egésszel.
Az új oktatóm meg épp az ellenkezője. Nála fényévekkel jobban teljesítek. Relatív ki számít bénának és ki nem.
"A bunkó, agresszív, gyors sofőrök legalább jól vezetnek általánosságban"
Nem, csak szerencséjük van, mikor meg gáz van, akkor kéne az a tudás ami nincs, aztán jobb esetben csak a bokor fogja meg a kocsit az árok szélén, nem a tölgyfa.
"Így is hatalmas a szigorúság."
Dehogyis, boldog-boldogtalan jogsit szerez, a forgalmi vizsga egy nagy vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!